Transformations-metoden
Forside

Transformations-metoden

Metoden giver indføring i

Sagt af klienter

Kirsten Due

Kontakt

Hvad er Transformations-metoden ...

Transformations-metoden er en blid og dybtgående metode til at frigøre vore indre ressourcer ved gennem berøring at løsne den spændte muskulatur. Det hjælper kroppen til selv at give slip på dybe spændinger og tillade en forandring, som frigør åndedrættet og den naturlige livsenergi.

Transformations-metoden er en psykoterapeutisk og spirituel arbejdsmetode, hvor kroppen er redskabet. Kroppen rummer vore følelser og har sin egen intelligens, der ikke kan lyve.

Transformations-metoden giver ikke ny viden men den giver nye indsigter til de følelser, som kroppen gemmer på. Terapeuten bliver formidleren for det, vi i virkeligheden allerede ved, men har lukket af for - og det opleves som at få skyklapperne slået fra!

Transformations-metoden henvender sig til den, der ønsker at arbejde med kroppen som ydre spejlbillede af den indre virkelighed og som ønsker at gå bag illusionerne for at finde autoriteten i sig selv.

Transformations-metoden arbejder med den funktionelle tilstand ud fra muskeltonus og vejrtrækning.
Vejrtrækningen er broen mellem det bevidste og det ubevidste nervesystem. Vejrtrækningen bliver det egentlige barometer på vort velbefindende. Kroppen er langt mere psykisk påvirkelig, end vi tror, og organismen så fabelagtig flot sammensat og så kompliceret, at enhver skade vil påvirke helheden.

Disse mentale skader sætter sig fast i kroppen.

Transformationsterapeuten genkender dette i muskelkvaliteten og lytter til livet i det muskulærrespiratoriske forhold.

Kroppen er et spejlbillede af vor indre virkelighed. Kroppen husker!
Transformations-metoden v/ Kirsten Due, Telefon 3963 5840 (hverdage 8-9)